Продуктите за лековития домашен мехлем са едно прясно яйце, 400

...
Продуктите за лековития домашен мехлем са едно прясно яйце, 400
Коментари Харесай

Бабин Мехлем Чудо Лекува Ангина, Кисти, Мастит, Слънчево Изгаряне, Зъбобол, Болки В Ставите, Хемороиди И Много Други! Само Смесете

Продуктите за лековития домакински мас са едно прясно яйце, 400 мл зехтин и 60 грама пчелен восък.

Три съставки за изработката на вълшебен домакински мас

Начин на подготвяне – сварете яйцето, като имате в поради, че жълтъка би трябвало да е корав (не бива да е рохко). Използва се единствено жълтъка, който се намачква. В съд сложете нужното количество восък и зехтин. Когато пчелният восък се стопи започнете да добавяте от намачкания жълтък. Слагайте дребни количества яйце. В случай, че илача стартира да се „ пени “ отдръпнете от огъня. Върнете го когато се „ успокои “. Отмахвате от котлона, когато е добавена и последната част от жълтъка.

Готовата лечебна примес се прецежда, като илача се съхранява в стъклен буркан. Добре е да разбърквате, тъй като в противоположен случай има „ заплаха “ восъка да падне на дъното.

Преди да кажем, по какъв начин тъкмо се лекуват болесттите с този домакински мас, ще споменем, че употребен за изработката на компрес, би трябвало да се затопли на пара до 40 градуса.

Лечение на болести с чудноват домакински мас:

1. Възпаление на синусите – капва се по една капка в ноздрите. Процедурата, би трябвало да се извърши бързо, тъй като мехлема се втвърдява. Можете да капите по 2 пъти дневно от илача. Мехлема оказва помощ за „ извличането “ на насъбраните субстанции в ноздрите и усъвършенства доста дишането.

2. Кисти на яйчниците – във влагалището се слага тампон пропит с илача. Държат се там към час. Добре е процедурата да се прави заран и вечер.

3. Мастит – напоете в лечебния домакински мас салфетка и я наложете върху засегнатата гърда. Отгоре се покрива с парче найлон. Добре е да сменяте компреса през 2 часа.

4. Лечение на слънчево изгаряне и повърхностни рани – вечер намазвате засегнатата зона с домашния мас и се прави компрес. На сутринта свалете компреса и изплакнете с хладка вода. Продължете лекуването до реализиране на женалите резултати. При болки в ставите се употребява същия способ.

5. Лечение на зъбобол – потопете пръста си в мехлема и намажете мъчителният зъб и зоната към него.

6. За укрепване на ноктите – преди сън намажете ноктите с домашният мас. Прилагайте метода най-малко седмица и забележете невероятните резултати./bilka.info
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР