Продължение на публикацията От 28 юни 2022 година, планетата Нептун

...
Продължение на публикацията От 28 юни 2022 година, планетата Нептун
Коментари Харесай

Скритите послания: Есенен политически апокалипсис - Избори 2022

Продължение на обявата

От 28 юни 2022 година, планетата Нептун навлезе в ретроградно придвижване, това подсказва, че илюзиите и грешките стартират своят самодивско нестинарски танц.

В политически аспект това значи, че новите мандатоносители ще имат дребна възможност да сформират подобен кабинет, който елементарно да бъде утвърден от Народното събрание, тъй че едни нови избори през есента наподобяват повече или по-малко неизбежни.

Нещо повече, Сатурн е безапелационен - Не сключвайте бракове, тоест обединения и не съставяйте държавно управление до момента в който съм в ретроград! Сатурн ще излезе от това си назад придвижване едвам след 23 октомври този година.

За жал никой политик или общественик не се съобрази с ретроградното придвижване на Венера, което пък докара до затъване теглейки чутовни заеми, и резултатът не закъсня - стигна се до пълзяща инфлация, която мъчно ще се овладее в границите на две календарни години.

Защо загатвам това? Ерида/Ерис се потапя в ретроград през 22 юли 2022г. Ерида в това си придвижване се демонстрира като злобна харпия, която сее безпорядък, създавайки спорове и раздори. Можем единствено да се надяваме, че резултатът на Юпитер (28 юли-28октомври) няма да усили злонамерената страна на Ерида или да прояви нейните отмъстителни характерности.

Новите избори ще бъдат злокобно разобличаващи, изпълнени със кавги, компромати, удари под пояса и на първо място нападателни. В случай че изборите за 48-мо национално заседание бъдат извършени в интервала 09.09 - 02.10.2022г. ретроградният Меркурий може да донесе софтуерни повреди или различен тип неприятности и проблеми, които могат да повлияят на гласуването. Освен това може да забави навременното приемане или броене на бюлетините, което ще докара до цялостна неразбория, а и не се изключва опцията за анулиране.

Очаква ни есенен политически и стопански апокалипсис. От езотерична позиция нищо ново под Слънцето, не се чакат промени, в противен случай предстоят гладни години, до момента в който не се затвори библейският персонаж за 40 години на блуждаене в пустинята от страна на юдеите. Едва през 2040-2041 година страната ни би могла да се трансформира в обетованата земя, но още веднъж - Търси се Месия!

Изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астрологичен психолог Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР