Продължават разпитите по аферата Барселонагейт. Днес в Софийската градска прокуратура

...
Продължават разпитите по аферата Барселонагейт. Днес в Софийската градска прокуратура
Коментари Харесай

Продължават разпитите по Барселонагейт

Продължават разпитите по аферата " Барселонагейт ". Днес в Софийската градска прокуратура е свикан предприемачът Валентин Златев.

Вчера прокуратурата изиска имунитета на някогашния министър председател и народен представител в 49-ото Народно събрание Бойко Борисов по отношение на формираното досъдебно произвеждане по случая. Днес се очакат и реакции от страна на ГЕРБ и останалите партии в Народното събрание.

От прокуратурата настояват, че са събрани доказателства, че някогашният министър председател е дал на трети лица средства за закупуването и наемането на недвижими парцели в чужбина, добити вследствие на осъществено закононарушение.



До момента от партиите в Народното събрание тематиката разяснява съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, който съобщи, че имат вяра в същинското правораздаване, само че то не би трябвало да е бухалка. А водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов прикани Борисов да прояви геройство и самичък да се откаже от имунитета си.

Миналият четвъртък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов беше на разпит в Софийската градска прокуратура по аферата " Барселонагейт ". Според юриста му на Борисов са задавани въпроси, на които е отговорял през 3-4 години. По случая беше разпитан и предприемачът Александър Сталийски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР