Продължават протестите из страната, а това доведе до блокиране на

...
Продължават протестите из страната, а това доведе до блокиране на
Коментари Харесай

Ад на Струма, ужас и към София

Продължават митингите из страната, а това докара до блокиране на главните пътни артерии на България. От ранните часове на петъчния ден Прохода на Републиката, автомагистрала " Тракия ", както и " Струма " се оказаха обхванати в пипалата на протестиращите маси.

Движението съвсем е спряло, напредването е затруднено - нещо, за което синдикатите предупреждаваха от дни. На тези, които им се постанова незабавно пътешестване, ще би трябвало да то отложат или просто да се примирят с обстоятелството, че ще стигнат, когато... ориста и гневът на недоволстващите решат.



На повече места са обезпечени обходни направления, само че с ангажимента, че е за тези, които могат да реагират по-рано. Останалите ще би трябвало да се въоръжат с самообладание и здрави нерви.

В момента пътният пъкъл е на много места, а на автомагистрала " Струма ", на разклона за Кюстендил и Дупница, ситуацията е трагично, а времето наподобява спряло. Както и придвижването на колите.

Не по-различно е и приключението на тези, които се пробват да стигнат в София, защото влизането в столицата от последния тунел преди " Люлин " е също адско.
ТЕМА преди 10 дни 12582 преди 10 дни 1136 преди 11 дни 2807
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР