Продължаването на политиката на Запада за снабдяване на Украйна с

...
Продължаването на политиката на Запада за снабдяване на Украйна с
Коментари Харесай

Медведев отново плаши Запада с ядрена катастрофа 



Продължаването на политиката на Запада за доставяне на Украйна с оръжия и недопускане на всякаква опция за договаряния с Русия заплашва с световна нуклеарна злополука. Това съобщи в неделя Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Позицията си той показва в публикация, оповестена в " Известия ".

" Разбира се, ние можем да продължим да помпаме оръжие в неофашисткия киевски режим и да предотвратим всякаква опция за обновяване на договарянията. Нашите врагове вършат тъкмо това, без да желаят да схванат, че техните цели явно ще доведат до цялостно крушение. Загуба за всички. Колапс. Апокалипсис. Забравете за епохи, до момента в който димните блокажи спрат да излъчват радиация ", написа той.

Според Медведев, " в случай че въпросът за съществуването на самата Русия се сложи съществено, той ще се взема решение напълно не на украинския фронт, а дружно с въпроса за по-нататъшното битие на цялата човешка цивилизация ".

" Не ни би трябвало свят без Русия, акцентира създателят на публикацията. В същото време той увери, че Русия няма да разреши това. Ние не сме сами в това начинание. Западните страни със спътници съставляват единствено петнадесет % от популацията на света. Ние сме доста повече и сме доста по-силни. Спокойната мощ на нашата велика страна и престижът на нейните сътрудници е гаранция за опазване на бъдещето на целия ни свят ", сподели той.

Припомняме, че предходната седмица Медведев съобщи, че светът е на ръба на световен спор, в случай че Вашингтон желае провалянето на Москва. Русия ще се пази с всевъзможни средства, в това число с нуклеарно оръжие.

Медведев напомни тогава, че предходния ден беше оповестено посланието на съветския президент Владимир Путин до Федералното заседание, в което той, наред с други неща, разгласи прекъсването на присъединяване на Русия в Договора за редуциране на стратегическите оръжия (СТАРТ) " Закъсняло решение, чиято наложителност означих предходната година ", декларира зам. -председателят на Съвета по сигурността.

Едно от основанието за потребление на нуклеарни оръжия от Русия е " в случай че е застрашено самото битие на страната ", което е много неразбираема дефиниция и разрешава разнообразни тълкувания.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР