Продължаваме темата от миналата седмица с бляскавия маникюр, като днес

...
Продължаваме темата от миналата седмица с бляскавия маникюр, като днес
Коментари Харесай

24 идеи за красив празничен маникюр

Продължаваме тематиката от предходната седмица с блестящия маникюр, като през днешния ден ви демонстрираме хрумвания с още по-празничен дух. Защото празненство сезонът е в разгара си и няма потребност да чакате до Коледа, с цел да добавите малко металически отражения върху ноктите си. Но пък постоянно може да разчитате и на коледните цветове – алено, зелено и бяло. Въпреки че може да пробвате с обичайни украшения като снежинки, звезди или коледни играчки, само че употребявайки по-различни цветове – пастелни или неутрални.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Iram Shelton (@iramshelton)

Независимо дали предпочитате минималистичен празненство дизайн, или сте подготвени за повсеместен искра, има по нещо за всеки. Може да изберете единствено един цвят и той да покрива ноктите, изключително в случай че има прибавен брокат в него. От друга страна може да помолите да ви създадат няколко фини украшения в златисто или сребристо върху транспарантна основа. Така хем ще има искра, само че той няма да е толкоз натрапващ се.

Но пък може напълно безусловно да интерпретирате коледния дух – и като нюанси, и като украшения. Защото в случай че в този момент не покажем помпозност в маникюра, няма по кое време, нали.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Queenie Nguyen | elevated nail artist (@nailartbyqueenie)

 
15 хрумвания, с които да прибавим тихия разкош в маникюра си

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР