Продължаваме промяната вдигна партийните си агитки в защита на кабинета.

...
Продължаваме промяната вдигна партийните си агитки в защита на кабинета.
Коментари Харесай

ПП вдигна партийните агитки. Брани кабинета с протести

„ Продължаваме промяната ” подвигна партийните си агитки в отбрана на кабинета. За първи път у нас се организират митинги против опозицията и в отбрана на властта, която и партиите в Народното събрание, и президентът и всички анализатори отписват като рискова за страната.

За през днешния ден пред Президентството е плануван „ Марш за европейска България – в отбрана на парламентаризма и демокрацията “ от „ Правосъдие за всеки ". Организаторите споделят, че в дните до вота на съмнение би трябвало да се чуе гласът на свободните жители след свалянето на Никола Минчев от поста парламентарен началник. Протести във фейсбук с апели за взлом на Народното събрание се провеждат за вторник, когато са дебатите по вота на съмнение и за сряда, когато се чака самото грасуване.

" Предстои решителна седмица за бъдещето на България, за Правото, демокрацията и парламентаризма. Тази седмица ще реши няколко значими въпроса. Не просто дали ще продължи смяната, а дали ще има решителна борба с корпуцията и олигархията, която желае да си върне контрола върху страната, дали ще продължи правосъдната промяна и ще има ли господство на Правото, дали ще имаме своята същинска преспектива в Европа! ", приканват „ Правосъдие за всеки ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР