“Продължаваме Промяната ще проведе още консултативни разговори и в неделя.

...
“Продължаваме Промяната ще проведе още консултативни разговори и в неделя.
Коментари Харесай

Ясно е кога ще бъдат преговорите между ПП и отцепниците от ИТН за ново правителство

“Продължаваме Промяната ” ще организира още консултативни диалози и в неделя. В 16:30 часа, в Народното събрание, ще бъде извършена среща с самостоятелните депутати, които напуснаха парламентарната група на “Има подобен народ ”.

Цел на диалозите е поддръжка на стратегия за ръководство в идващите шест месеца и превеждането на България през икономическата и политическата рецесия, оповестяват от пресцентъра на партията.

В събота Кирил Петков, Асен Василев, Никола Минчев и Андрей Гюров разговаряха с представители на Българска социалистическа партия и " Демократична България ".

От срещите стана ясно, че трите партии са позволили неточности в диалогичността и връзката в остарялата коалиция, за новата те дадоха поръчка за ясна и съответна стратегия с ясни периоди и различен метод на взимане на решения.

" Постигнахме единодушие да се изготви в доста къси периоди стратегия от експертните екипи стратегия, която да бъде призната и на политическо равнище и която да залегне с доста ясни и съответни периоди и задължения за това какво ще се случи от в този момент до края на годината като промени и нужни действия. Силно имам вяра, че ще успеем да създадем държавно управление, което ще продължи да работи за ползите на България, по този начин както и първият кабинет ", съобщи Асен Василев след срещата с Българска социалистическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР