Продължаваме промяната“ се ползва с електорална подкрепа на 19,6% от

...
Продължаваме промяната“ се ползва с електорална подкрепа на 19,6% от
Коментари Харесай

Ако изборите бяха днес: ПП се стабилизират и затвърждават първото си място

„ Продължаваме промяната “ се употребява с електорална поддръжка на 19,6% от пълнолетните българи, на втората позиция е ГЕРБ – с 14,2%. 7,9% показват Движение за права и свободи, 6,1% – Има Такъв Народ. Българска социалистическа партия е с 5,5%, Демократична България – с 3,4%, „ Възраждане “ – с 2,5%, Вътрешна македонска революционна организация – с 1,1% и „ Изправи се.БГ “ – с 1% от всички имащи право на глас, демонстрира изследване на „ Галъп Интернешънъл болкан ”. Най-голямото струпване, по традиция, е при тези, които декларират, че няма да гласоподават или не биха подкрепили никого – общо 35,2%.Данните са част от ежемесечната самостоятелна изследователска стратегия на „ Галъп интернешънъл болкан “. Изследването е извършено „ лице в лице “ с таблети сред 3 и 11 февруари 2022 година измежду 803 пълнолетни българи.

Според политологът Първан Симеонов имаме стабилизация на структурата и затвърждаване на водачеството на Политическа партия.

„ Ако гледате социологическите данни, мъчно ще намерим някой, който да има интерес от избори. По-скоро ми се коства, че кабинетът ще остане най-малко в идващите месеци ”, сподели Симеонов.

Според него „ Възраждане ” има сериозна ниша, която се е нараснала през последната една година.

Данните са част от ежемесечната самостоятелна изследователска стратегия на „ Галъп интернешънъл болкан “. Изследването е извършено „ лице в лице “ с таблети сред 3 и 11 февруари 2022 година измежду 803 пълнолетни българи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР