Продължаваме промяната печели 28,58% от гласовете във Великотърновско областта при

...
Продължаваме промяната печели 28,58% от гласовете във Великотърновско областта при
Коментари Харесай

При почти 47% преброяване: ДБ и Христо Иванов бият с малко Делян Пеевски и ДПС във Велико Търново

„ Продължаваме промяната ” печели 28,58% от гласовете във Великотърновско региона при 47% о. Втора политическа мощ е ГЕРБ с 21,67%.

Лидерският конфликт сред Делян Пеевски и Христо Иванов донесе на обединенията им 5,28% за Движение за права и свободи и 5,53% за „ Демократична България ”. На последните избори от Велико Търново бяха излъчени 8 депутати. При настоящето развиване не нещата, най-вероятно Христо Иванов и Делян Пеевски се борят за последното допустимо място. Припомняме още, че на изборите през юли Движение за права и свободи не вкара народен представител от този район.
Христо Иванов с първи коментар за резултатите на " Демократична България "
Не бих използвал неуспех, тъй като въпреки всичко в идващия парламент ще може да свършим работата, която сме си сложили. Тепърва ще проучва...

Към момента Българска социалистическа партия е с 14,1%, „ ИТН ” с 11,11%, а другата нова политическа мощ, която дебютира в Народното събрание „ Възраждане ” е на пето място с 6,27% и огромна е вероятността да има мандат във Велико Търново.

В президентския конфликт Румен Радев и Илияна Йотова печелят с 57,76%. Двойката Герджиков – Матева са подкрепени от 22,48 на 100 от гласоподавателите. Трети са претендентите на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и Елена Гунчева с 4,98%.

Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова към този момент имат 3,2%, а Лозан Панов и Мария Касимова – Моасе са с 2,6%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР