Продължаваме промяната“ не спира да твори гафове след гафове през

...
Продължаваме промяната“ не спира да твори гафове след гафове през
Коментари Харесай

,,Промяната“ с чутовен гаф: Проектът им за управление предвижда „нулева компетентност на всички нива“

„ Продължаваме промяната “ не стопира да твори гафове след гафове през цялата акция. Със спонсорирана реклама във фейсбук харвардите от умния-красивитет ни дават обещание в плана си за ръководство „ нулева подготвеност на всички равнища “, оповестява ПИК.

Рекламата е пусната от проф. доктор Христо Даскалов. който е в главната на хаоса, основан на „ Капитан Андреево, по време на държавното управление „ Петков “ Даскалов е началник на Агенция по храните и точно за неговата заповед за премахване на лабораторията за фитосанитарен надзор съдът се произнесе, че е незаконосъобразна.

Постът на Даскалов съдържа линк от плана на „ Продължаваме промяната “ за ръководство на България и е съпроводен със следния текст: Проетк за ръководство на България, който ще реализира висок стопански напредък посредством нулева корупция и подготвеност на всички равнища “.

Припомняме, че преди седмица Даскалов най безсрамно излезе в отпуска като началник на БАБХ и остави организацията на автопилот, с цел да взе участие в предизборната акция на ПП-тата.

Ако такива са им професорите на Промяната – опазил ни Господ от тези с дипломи от Харвард разясняват в обществените мрежа с подигравка поста на Христо Даскалов.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР