Продължаваме промяната“ не можа за седем месеца да изчисти цялата

...
Продължаваме промяната“ не можа за седем месеца да изчисти цялата
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако искате България, в която корупцията да бъде изтласкана, гласувайте за нас!

„ Продължаваме промяната “ не можа за седем месеца да почисти цялата страна от корупцията, само че показахме храброст на Капитан Андреево. Водачът на листата ни в Плевен Иван Христанов беше остриетои успяхме да спрем отровните плодове и зеленчуци, които влизаха през границата. Нашето държавно управление сподели храброст макар, че това костваше и персонални закани към живота на нашия лидер на листата за Плевен.

Ако желаете да си довършим работата и на 2-ри октомври да създадем действителния избор, че отиваме напред, към една прогресивна България, в която корупцията да бъде изтласкана отвън икономическия живот на страната, гласувайте за нас “.

Това сподели в Плевен съпредседателят на Политическа партия „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.



Пред публицисти Кирил Петков, който е и някогашен министър председател изясни главните цели на партията, свързани с област Плевен.

" Първият приоритет на „ Продължаваме промяната “, само че за това ни би трябвало 4-годишен мандат, е откраднатата автомагистрала „ Хемус “, в която има откраднати 2,7 милиарда и предплатени един милиард.

Автомагистрала „ Хемус “ би трябвало да се приключи веднъж вечно, само че това трабва да стане с отворени търгове, всичките лотове след ЛОТ-3 да се създадат с безусловно транспарантни търгове по този начин, че да могат да вземат участие всички участници, ане както до в този момент – 6 избрани компании, които са свързани с един кръг, който съгласно мен, огромна част от корупцията в България се е случвала през него. Така, че Автомагистрала „ Хемус “ е Номер едно.



Второто нещо е, че когато автомагистрала „ Хемус “ доближи Плевен съществува огромният риск, че в случай че няма обходен път, целият трафик на „ Хемус “ ще мине през града. Това ще провокира някакъв смут с всичките ТИР-ове, които ще задръстят центъра на града. Трябва да създадем обходния път преди този момент, а и по едно и също време, с цел да може този трафик да се свърже с пътя след Плевен, без той да минава през града.

Третото нещо е, Медицинският университет в Плевен, който е неговата огромна мощ. Ние имаме вяра, че би трябвало да се намерения за основаването на спомагателен кампус, с цел да разтеглим действително това положително нещо, което Плевен има “.



Кирил Петков сподели, че четвъртият приоритет на „ Продължаваме промяната “ за района е обвързван с това, че доста от младежите напущат Плевен.

„ Ако не намерим някакви благоприятни условия за вложители, които да дойдат тук, шансът е, че Плевен ще става все по-обезлюден. Тези вложения ще бъдат надлежно в синхрон с инфраструктурата тук.

За страдание е доста мъчно да кажеш на някоя компания „ елате в Плевен “, до момента в който няма логистична съгласуваност. Повечето компании в действителност ще желаят да имат някакъв тип произвеждане по този начин, че логистиката и вложенията вървят ръка за ръка, а Медицинският университет и неговото разширение е една даденост, от която Плевен може да се възползва повече.

По отношение на земеделието, фокусът ни ще бъде във фермите до 20000 декара, а не върху по-големите земеделци, тъй като имаме вяра, че в действителност междинната класа аграрни стопани са бъдещето на България по този начин, че концентрацията на аграрни дотации да не отива още веднъж в няколко индивида, а те да бъдат по-широко публикувани и плевенският район да го усети “.

Относно мненията, че след изборите на 2-ри октомври няма да може да бъде формиран кабинет, съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков сподели:

„ Истината е, че единственият метод да бъде формиран кабинет е в случай че хората излязат и да гласоподават за нас. Ние няма да създадем коалиция с ГЕРБ и с Борисов по никакъв метод и то не идеологически, а по простата причина, че той не би разрешил правосъдната промяна, която ние желаеме, тъй като той персонално ще е обвиняем, в случай че имаме самостоятелна правосъдна система.

Единствените две благоприятни условия са или ние да имаме 121 гласа в Парламента, което означаваБСП, Демократична България и „ Продължаваме промяната “ в коалиция или от другата страна би трябвало да са ГЕРБ, Възраждане и Движение за права и свободи.

Мисля, че такава коалиция е невъзможна и по тази причина или ще имаме 121 гласа - нашите три партии или ще има следващи избори. В момента няма различен вид, който да наподобява реален. Ако Слави Трифонов и Стефан Янев не влязат в Народното събрание, ние имаме действителния късмет да имаме 121 гласа в идващия Парламент ".

В срещата с жителите на Плевен, която се състоя в центъра на града, участваха и плевенските народнипредставители на " Продължаваме промяната " от47-то Народно събрание Иван Манев и Стоил Стоилов, както и членовете на листата на партията за плевенския район за идните избори на 2-ри октомври.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР