Продължаваме промяната има сериозни разминавания с БСП и по отношение

...
Продължаваме промяната има сериозни разминавания с БСП и по отношение
Коментари Харесай

Човек на Промяната даде съвет на БСП какво да правят с мандата

" Продължаваме промяната " има съществени разминавания с Българска социалистическа партия и във връзка с позицията за войната в Украйна, и във връзка с еврозоната, и във връзка с правосъдната промяна, разгласи тази заран пред БНР депутатът от Политическа партия Искрен Арабаджиев.

В Политическа партия не считат, че това може да се осъществя с мандата на Българска социалистическа партия. Според Арабаджиев взаимни отстъпки по тези тематики не могат да се вършат. Той посочи, че могат да поддържат политики, само че не и да вземат участие в държавно управление.
-->
Арабаджиев напомни допирните точки в така наречен хартиена коалиция сред Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Нека, в случай че желаят, да пробват държавно управление на малцинството. Ние направихме взаимни отстъпки още с нашето държавно управление на четворната коалиция, когато включихме доста разнообразни партии в ръководството. Нека да забележим сега партиите до какъв компромис са подготвени да стигнат ", разяснява депутатът по отношение на ориста на третия мандат.

Животът на Народното събрание е доста къс, означи Искрен Арабаджиев.

" ГЕРБ бутат напред в дневния ред тематики, които употребяват за политически нападки, за агитация, като че ли не желае да се сформира държавно управление, а се приготвят за избори ", съобщи Арабаджиев.

" Местните избори са последният дирек, който държи поддръжката за ГЕРБ и Движение за права и свободи " и посредством зависимостите в дребните обитаеми места се задържа поддръжката за настоящия модел. Затова Политическа партия ще се концентрира върху локалния избор и се надява да пробие там, разясни Искрен Арабаджиев.

" Времето е на наша страна ", безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР