Продължаваме промяната и Демократична България представиха официално кандидатът си за

...
Продължаваме промяната и Демократична България представиха официално кандидатът си за
Коментари Харесай

Продължаваме промяната и Демократична България представиха кандидатът си за кмет на община Кюстендил

Продължаваме смяната и Демократична България показаха публично претендентът си за кмет на община Кюстендил- Кристиян Иванчов.

Гости на формалното показване бяха заместител ръководителят на Народното събраниеНикола Минчев,народният представител от Политическа партия Георги Стамов,областният шеф на София- Вяра Тодева,кандидатът за кмет на Благоевград от обединението Методи Байкушев, регионалният координатор на Политическа партия за Кюстендил Любомир Терзийски, претенденти за общински съветници от обединението,за кметове на села в общината.

„ Кристиян Иванчов е роден и израсъл в Кюстендил, приключил е междинното си обучение в професионалната гимназия по туризъм в града, а по-късно е приключил и магистратура по право. Работил е в разнообразни финансови институции, развивал е личен бизнес, а през последните два месеца е заместник-областен шеф на Кюстендил.Нашият претендент има качествата да бъде водач. Този човек се появи в " Продължаваме промяната “ преди година. Беше и е неизменима част от нея. Постоянно е с нас, непрекъснато е измежду хората “, сподели при представянето му депутатът Георги Стамов.

" Кристиян Иванчов е най-подходящият кмет на Кюстендил. Когато се разхождаме измежду хората по време на акция, а и освен, най – постоянно проблемите, които споделят хората са свързани с локалната власт. Най – хубавото е когато във взаимоотношение работят локална власт, изпълнителна и законодателна. Тук имаме претендент, който може да сплоти всичко това в себе си. Той е заместител регионален шеф, т.е. от изпълнителната власт, бил е към този момент консултант на Георги Стамов в Народно събрание отзаконодателната власт, а след два месеца ще бъде и участник в локалната власт. Това ще бъде една доста добра причина проблемите на Кюстендил да се вземат решение по най-хубавия метод при взаимоотношението сред обособените институции ", с тези думи го показа Никола Минчев.

" Време е да дадем началото на смяната. Точно през днешния ден, на този ярък празник с вас слагаме това начало. Началото за превръщането на Кюстендил в града, в който желаеме да живеем. Град, в който децата ни имат достъп до качествено обучение. Град, в който фамилиите ни имат достъп до качествено опазване на здравето. Град, в който всеки един от нас може да живее спокоен и благополучен живот. Само дружно, един до друг, можем да реализираме това “, съобщи Кристиян Иванчов.

Мото на представянето беше посланието, че ключът към смяната на Кюстендил е в ръцете на всеки един гражданин на общината. Всички присъстващи в залата получиха алегорично подобен ключ, както и Иванчов и пожеланието с него да отключи община Кюстендил на 30 октомври.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР