Продължаваме промяната и Демократична България дадоха брифинг след срещата между

...
Продължаваме промяната и Демократична България дадоха брифинг след срещата между
Коментари Харесай

Христо Иванов след срещата с ПП: За нас е важно да се стабилизира държавата в рамките на първия мандат

" Продължаваме промяната " и " Демократична България " дадоха брифинг след срещата сред двете обединения за целите на вероятно последващо ръководство с мандата на Политическа партия.

За нас е значимо да се стабилизира страната в границите на първия мандат. Трябва да подходим отговорно, с цел да предотвратим разделяне в обществото и четвърти следващи избори, сподели Христо Иванов.

Ще участваме с целия запас, който имаме, ангажира се той. Допълни, че са благодарили на Кирил Петков за свършеното през последните 6 месеца, което дава доста добра основа, от която да се продължи.

Обсъдена е програмата, като споделят оценката да се стъпи върху ясна стратегия, която да извежда цели. Добави като тематика конституционната промяна, енергийната самостоятелност, шенген и еврозоната. Също по този начин подсилване на бранш " Сигурност " и модернизиране на армията. Към тематиката за образованието бихме желали да прибавим по-активна активност във връзка с културната активност и демографията.

Христо Иванов сподели, че излиза от срещата с оптимизъм, а тласкането на страната към избори е безконтролно и ще бъде осъдено от гласоподавателите. За мен това е най-важният залог, колкото и да е комплицирано, мандатоносителите ще съумеят, сподели съпредседателят на " Демократична България ".

Очаква в този момент да бъде построена доста по-добра структура на кабинет. Червени линии не сме чертали, считаме, че запазвайки тези задължения пред българските гласоподаватели, по нужда би трябвало да успеем да комбинираме смяната с една смислена диалогичност по национални тематики и бистрота.

Асен Василев сподели, че ще беседват на следващия ден следобяд с депутатите от Има Такъв Народ, които са се отделили от парламентарната група. Структура и личен състав не са обсъждани, добави Василев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР