Продължаваме промяната-Демократична България трябва да преживеят външно министерство. Така председателят

...
Продължаваме промяната-Демократична България трябва да преживеят външно министерство. Така председателят
Коментари Харесай

Пеевски: ПП-ДБ трябва да преживеят външно министерство

" Продължаваме промяната " - " Демократична България " би трябвало да преживеят външно министерство. Така ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява в коридорите на Народното събрание разногласието сред сътрудниците в ръководещото болшинство за това коя групировка да излъчи министър на външните работи.

Няма логичност поради един министър на външните работи да не се случи ротацията, съобщи Пеевски.

" Това двуличие би трябвало да завърши, малко взехме да ставаме като гаджета. Много е забавно това " водене " по кабинети. Ами ние работим всеки ден дружно. Те би трябвало да престанат с това. Движение за права и свободи е част от това парламентарно болшинство. Кирил Петков идва в моя кабинет, аз вървя в неговия. Заедно вървим при Борисов ", сподели той.

" И Кирил Петков, и Бойко Борисов са ми доста близки. И двамата доста ги обичам ", добави Пеевски.

" Продължаваме промяната " би трябвало да преживеят, че няма да имат този министър. ГЕРБ има единствено един министър и това е външният министър. Г-н Борисов като водач би трябвало да реши какъв да е този министър ", акцентира той.

Делян Пеевски сподели още веднъж, че Движение за права и свободи не желае да взе участие с министри и по различен метод в изпълнителната власт.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР