Продължаваме промяната-Демократична България не са променили позицията си да откажат

...
Продължаваме промяната-Демократична България не са променили позицията си да откажат
Коментари Харесай

ПП-ДП отива на среща с Габриел, но няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ-СДС

" Продължаваме промяната-Демократична България " не са трансформирали позицията си да откажат поддръжка за държавно управление с първия мандат на ГЕРБ-СДС. Това съобщи претендентът за министър председател с втория мандат акад. Николай Денков.

Въпреки това от групировката ще се отзоват на срещата с номинираната за министър председател Мария Габриел в очакване да чуят дали желанието за освобождение на основния прокурор Иван Гешев значи цялостна правосъдна промяна.

" Ние имаме своите учредения за подозрения. Добри планове доста пъти са били изказвани. Действително дължат отговори на тези въпроси. Защо внезапно в този момент внезапно беше променено отношението към Гешев, откакто толкоз настойчиво беше защитаван? Как в реалност си показват тази смяна? Дали Сарафов чакат да го размени, и други такива въпроси. Те са напълно настоящи. "

Денков предизвести още:

" Ами дано да забележим какво ще обяснят през днешния ден, претендентът за министър председател. Нека да забележим дали то звучи реалистично. Защото не би трябвало да имаме заблуда. Човек живее в Брюксел, малко по-различно наподобяват нещата, в сравнение с когато живее в София. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР