Продължаваме промяната буквално изсмука енергията от демократичните гласове на Демократична

...
Продължаваме промяната буквално изсмука енергията от демократичните гласове на Демократична
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: ГЕРБ е партия на СИК, Маджо, Маргините и Котараците

" Продължаваме промяната " безусловно изсмука силата от демократичните гласове на " Демократична България " на последните парламентарни избори. Това съобщи ръководителят на " Демократи за мощна България " Атанас Атанасов на националното заседание на партията, малко преди още веднъж да бъде гласувана, часове преди да бъде гласувана кандидатурата му за лидерския пост. За него той влиза в конфликт с някогашната си заместничка и някогашен народен представител в 45-ото Народно събрание Цецка Бачкова.

Причините Демократична България да получи неприятен резултат на последния парламентарен избор той раздели на вътрешни и външни.

" Вътрешните аргументи би трябвало да тълкуваме самокритично, външните са ясни. Появи се нов политически състезател, който бързо стъпи на електоралния терен и безусловно изсмука силата от демократичните гласове на Демократична България. Направи го освен поради позитивната си акция и лъскавата си опаковка, която на която постави в огромна част от нашите послания ", сподели Атанасов пред съпартийците си.

Причина за отдръпването било също, че Демократична България осигурило в 45-ото и 46-ото Народно събрание " развръзка в комплицираната политическа обстановка ". " Отливът на гласове за Политическа партия главно от нашата мека външна страна ", сподели още той.
Все отново последните избори не могат да се броят за неуспех за Демократична България, означи още той, тъй като обединението е в ръководството, има депутати, министри, регионални шефове и евродепутат.

Той посочи, че управническата коалиция е била невъзможна без Българска социалистическа партия, колкото и да не му се е желало да ръководят дружно с левицата.

" Бяхме изправени пред алтернатива да подкрепим мандат на Политическа партия без да влезем в него или да влезем в него. Решението беше мъчно точно поради Българска социалистическа партия. Зад това стоят доста идеологически и политически аргументи ", сподели Атанасов и изясни, че неучастието на Демократична България в обединението, щяло да направи ръководството " още по-нестабилно ".

" Спазихме предизборните си задължения, че няма да подкрепим мандат на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. По гледище на ДСБ, от Политическа партия подписаха поотделни съдружни съглашения ", разясни ген. Атанасов.

Често в речта си Атанас Атанасов заговаряше за ГЕРБ, Бойко Борисов и " Порочния модел Борисов ". В края на словата си той попита: " Кое прави ГЕРБ десница? "

" Могат ли да бъдат десница тези, които компрометираха българската народна власт в най-краен лимит? Тези, които гонеха задграничните вложители, които крадяха и присвояваха бизнеси в България? Могат ли да бъдат десница тези, които неведнъж предаваха енергийния ни интерес на Кремъл? Кое ги прави десница - шепата изтъргувани кариеристи от Демократична България?

ГЕРБ е партия на СИК, Маджо, Маргините, Котараците и тези, които крадяха от българската стопанска система и пълниха тези фамозни чекмеджета ", съобщи още Атанас Атанасов.

" Благодаря, че в това болно време намерихте кураж да дойдете на нашето събитие стоя със самочувствие, че изпълних обещанието си - да създадем опция на ръководството на Борисов ", съобщи още военачалник Атанас Атанасов - претендент за лидерския пост на ДСБ.

" Държавата бе натикана в блатото на посткомунизма ", добави той.

Генерал Атанасов благодари на Христо Иванов и на Борислав Сандов, че са били дружно в борбата за пленената страна.

" Ние сме тим, който може да издържи всевъзможни стихии и разтърсвания ", съобщи Атанасов.

" Отливът към Политическа партия дойде от меката външна страна. Новият състезател стъпи на електоралния терен, извоюван от нас. Не единствено поради положителната акция и лъскавата опаковка ", сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР