Продължавам да не разбирам каква игра играят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

...
Продължавам да не разбирам каква игра играят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Продължавам да не разбирам каква игра играят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Продължавам да не разбирам каква игра играят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Защо ПП-ДБ оферират през днешния ден държавно управление, в случай че са втори и президентът още не е дал мандата на първите ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, написа във Facebook водачът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов.

Нали има конституция и съгласно най-важния закон на страната, първи държавно управление би трябвало да предложат спечелилата коалиция: ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, отбелязва Трифонов. По думите му, това е " някакъв водевил, който някакви присъдружни медии изясняват като огромна политическа игра ", а в действителност е нещо тъпо и неясно. Да не приказваме, че предлагането на втората политическа мощ е за държавно управление на малцинството, прибавя Трифонов.

А когато Има Такъв Народ завоюва изборите и предложи държавно управление на малцинството с безусловно същите претекстове, всички тогавашни партии в тогавашния парламент дадоха конференции, че няма да го поддържат, напомня той и прибавя, че същият Христо Иванов, който гледал през днешния ден по какъв начин в новините изяснява, че това е единственият верен ход за България, тогава е обяснявал, че държавно управление на малцинството е " котка в чувал " и за нищо на света няма да го поддържа. Значи, когато е Христо Иванов - може, само че когато е някой различен - парадокс, разяснява Трифонов.

Общо взето, този ход на Политическа партия и Демократична България, като се изключи че е комичен, е и безусловно недопустим, обобщава той и прибавя, че Има Такъв Народ ще поддържа единствено това, което е потребно за страната.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР