Продължава въртенето на гуми из квартал „Столипиново”. Поредното видео, изпратено

...
Продължава въртенето на гуми из квартал „Столипиново”. Поредното видео, изпратено
Коментари Харесай

Докога? Улиците на Столипиново се превърнаха в дрифт площадка

Продължава въртенето на гуми из квартал „ Столипиново”. Поредното видео, изпратено до TrafficNews, е споделено в обичаната на квартала платформа - Tik-Tok, където псевдодрифтърите обичат да се хвалят. Форсирането на мотори и звуците от спирачки не стопират да озвучават квартала в късните часове на деня.

На клипа се вижда по какъв начин автомобил прави няколко кръга, като зад себе си остава гъст пушек от триене на гуми. Ситуацията се развива на улица „ Ландос” в „ Столипиново”. Въпреки множеството санкции налагани от органите на реда, жителите на квартала споделят, че въртенето на гуми не стопира и надзор от страна на полицията също няма.

Видеото е качено от потребителя sabanserez1234, като младежът под клипа е написал „ bez shper brato”. Той видно не се тормози от полицията и гордо театралничи в обществените мрежи с БМВ-то си.



Дрифтърите не се лимитират единствено през нощта, а демонстрират умения в квартала и денем. Ето и още един " храбрец ", който се хвали в обществените мрежи с уменията на автомобила си.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР