Продължава тенденцията на повишаване на , която регистрирахме на изборите

...
Продължава тенденцията на повишаване на , която регистрирахме на изборите
Коментари Харесай

Добромир Живков: Протестният вот расте, има мобилизация в обществото

Продължава наклонността на повишение на, която регистрирахме на изборите и която на самите избори се осъществя в доста по-голям мащаб от авансово прогнозируемия. Това сочи взаимно изследване взаимно изследване на „ Маркет линкс “ и bTV. В изявление за БНР Добромир Живков от уточни, че най-вероятно ще се разгърне сюжет избори след два месеца.
Има доста висока готовност в българското общество и можем да чакаме постигането на релативно висока изборна интензивност, сравнима с тази на 4 април, разясни Живков.
Според него вероятността през лятото да не сме в тежка Covid вълна ще води до урните онази част от електората на Българска социалистическа партия, който може да не е дал своя вот на последните избори. Сезонът на годишните отпуски не визира толкоз гласоподавателите на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, добави Живков.
„ Трябва да имаме поради общото обръщение, че българската изборна система се нуждае от в допълнение демократизиране, предоставяне на опция на повече българи да вземат участие в изборите и да получат своето посланичество “, посочи той в коментара си по измененията в изборното законодателство и по какъв начин те биха се отразили върху настройките на гласоподавателите.
 „ Маркет линкс “: 42% от българите биха поръчвали медикаменти онлайн „ Маркет линкс “: 42% от българите биха поръчвали медикаменти онлайн
Около 42% от пълнолетните българи или към 50% от ползващите интернет биха били подготвени да закупят онлайн лекарства, предписани от ле...
Добромир Живков не чака при отпадане на тавана за броя секции отвън Европейския съюз „ прекалено много повишаване на вота отвън Европейски Съюз “ и това по думите му няма да бъде решителен фактор.
„ Патриотичният избор не получи в цялостния си мащаб свое посланичество. В някаква степен отчасти това се случи през Има Такъв Народ – немалка част от гласоподавателите на предходните патриотични обединения, участвали в Народното събрание, в този момент се насочи към групировката на господин Трифонов. Патриотичният избор, фокусиран във Вътрешна македонска революционна организация, наподобява под чертата, само че има два месеца до изборите “, означи още Живков. Според него късмет за наличие в бъдещия парламент дава обединяване на патриотичните обединения.
Няма прекомерно огромни разочарования от това да се отиде на предварителни избори, макар упованията по-скоро да се сформира кабинет, даже с къс небосвод на деяние, разяснява Добромир Живков.
Сравнението сред последния месец на предходния парламент и първия месец на настоящия демонстрира доста по-висок заем на доверие към новото Народно заседание, поради изместването на властовия център повече към Народното събрание, уточни Добромир Живков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР