Продължава разчистването на щетите в Пловдив след ураганния вятър във

...
Продължава разчистването на щетите в Пловдив след ураганния вятър във
Коментари Харесай

Ври и кипи! Виктор Николаев изригна в ефир: Страшно безобразие! Каква е тази сума, екстра ли е?

Продължава разчистването на вредите в Пловдив след ураганния вятър във вторник.
Мъжът, който беше затиснат от паднало дърво, е бил опериран, описа брачната половинка му Мариана Генчева.
67-годишният мъж пострада на ул. „ Петър Шилев ” в регион „ Северен ”. Той се е движел по тротоара, когато върху него се стоварило огромно дърво и го затиснало. Екип на „ Спешна помощ “ е извадил мъжа.
Пострадали са и двата му крайници. За интервенцията на единия са поискани 2700 лв., за интервенцията на другия – 1800 лв., описа брачната половинка му.
„ Платих към 4500-4600 лв.. Нищо не ми обясниха ”, оплака се Генчева в ефира на Нова. Тя взела пари назаем.
Жената упреква за случая общината и съобщи, че ще си търси правата по правосъден път. Генчева твърди, че е имало тъжби, че дървото е рисково, само че не е било отстранено.
Веселин Козарев, шеф на общинското дружество „ Градини и паркове ”, съобщи, че не са имали сигнали за това дърво.
„ Нямаме подадени сигнали, нито заповед от районния кмет за това дърво. Ние работим единствено със заповеди, не можем да режем дървета без заповед ”, сподели Козарев.
Виктор Николаев остана засегнат, откакто разбра, че 67-годишният мъж, върху който падна дърво в Пловдив, ще би трябвало да заплати 4500 лв., с цел да му спасят с интервенция двата крайници.
„ Каква е тази сума, екстра ли е, здравно помагало ли е, с цел да платиш, с цел да запазиш краката си. Страшно безсрамие за тези, които безхаберно ръководят града. Банална история, какво отношение имат тези управляващи към живеещите в града. От години наред имаме най-голямото доплащане за тези медицински помощи. За да си спасиш краката, ти отрязват нагледно казано главата. Чувал съм и по-лоши образци, а тъй като този случай беше съответен и огласен, надяваме се на инспекция или на реакция за съответния мъж “, сподели Виктор Николаев.
Ти, знаеш ли, аз неотдавна разбрах какъв брой коства интервенция на израстък в мозъка. 7000 лв. в софийска болница и тъй като аз реагирах, става дума за мои другари, реагирах, че това са ужасно доста пари, те ми споделиха, че във Варна им поискали 10 000 лв., добави Мирослава Иванова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР