Продължава работата на екипите на ЕРМ Запад за възстановяване на

...
Продължава работата на екипите на ЕРМ Запад за възстановяване на
Коментари Харесай

Екипите на ЕРМ Запад продължават работа при тежки условия

Продължава работата на екипите на ЕРМ Запад за възобновяване на електрозахранването, което беше прекратено от изобилните снеговалежи. Обстановката остава усложнена. Прекъсвания има най-вече в планински региони. Най-засегнати са елементи от общините Ихтиман, Костенец, Долна баня, Самоков, Кюстендил.

Кризисният щаб на ЕРМ Запад работи от петък вечерта и пренасочва екипи, където е належащо за по едно и също време премахване на повредите. Очаква се в светлата част на деня да бъде възобновено електрозахранването на множеството наранени клиенти.

Отстраняването на повредите изисква пешеходни обходи на огромни дистанции в планински терен. Работата е затруднена от снежни преспи, паднали клони и дървета, заледявания и непроходими пътища.

Актуална информация за спиранията и предстоящото време за възобновяване на електрозахранването може да се откри на сайта www.ermzapad.bg в секция „ За клиента “, подсекция „ Прекъсвания “: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/prekusvania/.

Редовно информация се разгласява и в секция „ Актуално “: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/aktualno/.

Сигнали за липса на електрозахранване може да се подават неотложно на формата за електронна връзка: https://info.ermzapad.bg/webint/vok/contact-us.php.
Денонощната телефонна линия на сдружението е 0700 10 010.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР