Продължава предоставянето на дезинфекционни препарати на домоуправителите на етажните собствености,

...
Продължава предоставянето на дезинфекционни препарати на домоуправителите на етажните собствености,
Коментари Харесай

Продължава раздаването на дезинфекционни препарати от районните кметства

Продължава даването на дезинфекционни препарати на домоуправителите на етажните собствености, оповестяват от районните кметства. В регион “Приморски ” през днешния ден чиновници на администрацията раздават препарати в Цветния квартал и 19 – ти подрайон на кв. „ Чайка ”. Ежедневно ще се афишира график за доставяне с дезинфектант и в останалите елементи.

Във “Вл. Варненчик ” през днешния ден са доставени препарати в I-ви и II-ри микрорайон. Осигурен е задоволително натриев хипохлорит за всички входове, оповестяват от кметството и напомнят на жителите, при разреждане на концентрата, наложително да се употребяват защитни средства – маска, ръкавици и очила.

В регион “Одесос ” 250 етажни собствености към този момент са обезпечени с дезинфекционни материали. Дезинфектанти са получили фирми-професионални домоуправители, които обслужват голям брой обекти. Снабдяването на домоуправителите на жилищните здания с препарати ще продължи, показват от администрацията.

В регион “Младост ” са предоставени дезинфекционни препарати, които ще бъдат раздадени на 1407 етажни собствености. Домоуправителите или различен представител на етажната благосъстоятелност могат да ги получат от четири пункта, ситуирани към постройката на районната администрация (ж.к „ Трошево “ блок 10), против автограф. Работно време на пунктовете: - 19.03.2020г. – от 13 часа до 16 часа. - 20.03.2020 година, и всеки идващ работен ден – от 8.30 часа до 12 часа и от 13 часа до 16 часа.

В регион “Аспарухово ” от през днешния ден поетапно се раздават дезинфекционни средства, които ще бъдат разпределени сред домоуправителите, които би трябвало да се грижат за хигиенизиране на жилищните входове. От 450 входа на жилищни здания на територията на региона, 274 са записаните и се стартира от тях, само че поетапно препарати ще бъдат раздадени на всички входове, оповестяват от администрацията в региона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР