Продължава отмяната на футболни срещи в Европа. Този път засегнати

...
Продължава отмяната на футболни срещи в Европа. Този път засегнати
Коментари Харесай

УЕФА отложи мачовете от Шампионска лига и Лига Европа от следващата седмица

Продължава анулацията на футбол ни срещи в Европа. Този път наранени са Шампионска лига и Лига Европа. Двубоите от двата шампионата, които трябваше да се състоят през идната седмица, са анулирани за неустановен интервал от време. Това излиза наяве след публично известие на УЕФА.
Междувременно стана ясно, че жребият за четвъртфиналите в двата европейски клубни шампионата, плануван за 20 март, също бе отсрочен. Поради разпространяването на COVID-19 в Европа и взетите ограничения от разнообразни държавни управления, всички дуели от двата европейски клубни шампионата, планувани за идната седмица, се отсрочват “, гласи известие на УЕФА.
Това се случва, откакто два от идните срещи-реванши от осминафиналите в ШЛ сред Ювентус – Лион и Манчестър Сити – Реал Мадрид, към този момент бяха анулирани в четвъртък. „ Допълнителни решения по отношение на това по кое време ще се проведат тези мачове ще стане ясно допустимо най-скоро “, се прибавя в изказването на УЕФА.
Припомняме, че огромното решение за всички шампионати (включително Евро 2020) ще бъде взето на среща, която ще се състои във вторник - 17. 03 (прочетете повече за нея).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР