Продължава кампанията за набиране на средства за Общинския приют за

...
Продължава кампанията за набиране на средства за Общинския приют за
Коментари Харесай

Продължава набирането на средства за Общинския приют в Бургас

Продължава акцията за набиране на средства за Общинския подслон за безстопанствени кучета в Бургас. До този миг другари на четириногите са дарили към 600 лв. в специфичните кутии, сложени в новата библиотека, Културен дом НХК и павилиона на Оперативна програма “Морски знаци ” при Часовника. 

Ако желаете да подпомогнете грижата за безстопанствените животни, може да си закупите специфичния календар от съответните места, отдаден на акцията.  
Председателят на Столичния общински съвет: Нека спрем пукотевицата и се смилим над животните (ВИДЕО)
В днешно време е съвременно доста събития да се означават с фойерверки. Въпреки рестриктивните мерки, напълно умерено по българските пазари се п...
Прочети повече
Може да извършите финансово подаяние, съгласно опциите си, като употребявате дарителската сметка на Община Бургас.  


ОБЩИНА БУРГАС 

Банкова сметка за дарения 

IBAN: BG08SOMB91308424151744 

БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД 
Кои са ХРАНИТЕ, които НИКОГА да не даваме на кучетата си?
Собствениците на кучета знаят, че има и такива храни, с които не е целесъобразно да ги хранят. Шоколадът е една от тях, която може мно...
Прочети повече
BIC: SОMBBGSF 

Вид заплащане: 445100 

Основание: Дарение подслон за кучета 

Важно! Задължително в полето „ Основание “ е нужно да уточните, че средствата са за Приюта за безстопанствени кучета и защо тъкмо желаете да се употребяват те - за храна, интервенция, хигиенични средства, за несъмнено куче или при потребност, за който и да е питомец.  

Най- дълготрайната и добра алтернатива, посредством която ще помогнете на куче от приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която би трябвало да сте сигурни, че можете да поемете, защото животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако по-късно решите да го разсиновите, контузиите върху душeвността и общото му положение са извънредно отрицателни.  
Пясък, сол и реагенти: Как да защитим кучешките лапи през зимата
Тротоарите, обработени със средства срещу замръзване, са безапелационен плюс за хората, само че могат да донесат доста страдалчество на четириноги...
Прочети повече
Събраните средства ще бъдат употребявани за увеличение броя на кастрираните животни, за осъществяване на задомителни акции, лекуване на заболели безстопанствени и изоставени домашни животни и създаване на нови уреди в общинския подслон.

Още от БУРГАС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР