Продължава изключително странното представяне през сезона на бившата първа (настояща

...
Продължава изключително странното представяне през сезона на бившата първа (настояща
Коментари Харесай

Да стигнеш полуфинал на “Голям шлем” и оттогава само да губиш…

Продължава извънредно странното показване през сезона на някогашната първа (настояща трета - след Гаел Монфис и Жил Симон) ракета на Фрация Люка Пуй. 25-годишният тенисист стартира феноменално 2019 година и се класира за полуфиналите на Australian Open, което бе негово първо такова присъединяване в шампионатите от “Големия шлем”.

(@TennisTV )#bcnopenbs pic.twitter.com/6hTbzMw1DC
— doublefault28 (@doublefault28) April 24, 2019
Вместо обаче да надгради оттова и да стане непрекъснат кандидат за място в заключителните етапи на идващите шампионати, Пуй навлезе в невероятна дупка. Той взе единствено четири гейма против Новак Джокович в Мелбърн и от този момент няма нито един извоюван дуел!

Ferrer/@DavidFerrer87 /(@TennisTV )#bcnopenbs pic.twitter.com/Aql9Cllg4v
— doublefault28 (@doublefault28) April 24, 2019
Цели шест са към този момент поредните провали на Люка, който бе спрян от ветерана Давид Ферер s 3:6, 1:6 в първия кръг на тенис шампионата от сериите АТР 500 в Барселона. Ферер продължава да се любува на последния си сезон при експертите и за премия евентуално ще срещне Рафаел Надал в каталунската столица, стига Матадора да прескочи Леонардо Майер.

Преди това Пуй загуби от Стан Вавринка в Монте Карло, от Алберт Рамос-Виньолас в Маями, от Хуберт Хуркач в Индиън Уелс и от Маркос Багдатис в Монпелие. Любопитното е, че идващият шампионат с присъединяване на Пуй няма да бъде от календара на АТР, а от сериите "Чалънджър " в Бордо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР