Продължава издирването на предполагаемия убиец от Костенец. Вече четвърто денонощие

...
Продължава издирването на предполагаемия убиец от Костенец. Вече четвърто денонощие
Коментари Харесай

Четвърти ден без следа от предполагаемия убиец от Костенец


Продължава издирването на хипотетичния палач от Костенец. Вече четвърто денонощие няма диря от 43-годишния Стоян Зайков, макар огромната полицейска интервенция.

Засиленото полицейско наличие в Костенец и покрайнината остава. Проверени са четири постъпили към 112 сигнала от жители, които настояват, че са видели Стоян.

Мъжът е обвинен за убийството на 38-годишната Милена Шишкова, която беше открита в безпомощно положение, покрай дома ѝ на 10 май сутринта.

Зайков е някогашният ѝ сътрудник. Това, което се знае за хипотетичния причинител на закононарушението е, че е престъпно проявен, излежавал е присъда, доста добре познава региона на Костенец и различен път сполучливо е успявал да се укрие от органите на реда.

Жертвата е била убита с два изстрела в главата. Когато е била открита от служителите на реда – тя е била с вързани ръце, а на няколко метра от тялото ѝ униформените намират муниции.

В къщата на дамата е проникнато с щурм – прозорецът е отворен с отвертка. Разследващите разкриват, че вътре има следи от сборичкване сред дамата и нейния нападател. На мястото на престъплението към този момент четвърти ден патрулира полицейски екип.

Съседите на търсения мъж настояват, че той има опит да се укрива от управляващите. По думите им, той постоянно се е криел по покривите на обитаеми къщи, като е прекарвал месеци наред в тях.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР