Продължава издирването на 56-годишния Росен Ангелов за шесторното убийство в

...
Продължава издирването на 56-годишния Росен Ангелов за шесторното убийство в
Коментари Харесай

Сарафов за убийствата в Нови Искър: Ангелов е действал сам, още не е задържан

Продължава издирването на 56-годишния Росен Ангелов за шесторното ликвидиране в Нови Искър в новогодишната нощ. Мъжът към момента не е арестуван, сподели на брифинг шефът на Националната следствена работа и заместител на основния прокурор по следствието Борислав Сарафов. По думите му безспорно е, че причинителят на закононарушението е Ангелов, като той не е имал съизвършител.

На 2 януари в къща в Нови Искър бяха открити телата на петима души - на 41-годишен мъж, на неговия наследник (20 г.), доведената му щерка (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и на нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били убити с голям брой изстрели, а кучето им също бе намерено мъртво. Кети Кюхова, с която 41-годишният Неделчо Юнаков живеел на фамилни начала и майка на тийнейджърката, в началото бе оповестена за търсене, както и колата на фамилията. На 3 януари джипът бе открит в близката гора на към 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе намерено хвърлено в бунар.

Извършител на шесторното ликвидиране е Росен Ангелов, това е потвърдено с ДНК експертиза, сподели Сарафов. Ангелов е имал интимна връзка с Кети Кюхова, която е траяла към 6 месеца преди убийството, изясни още шефът на следствието. " Ангелов е човек без документи, без благосъстоятелност “, добави той. По думите му прякорът на посочения за причинител на убийствата е „ горският човек “. Росен Ангелов има три присъди „ отнемане от независимост “ - за кражба, обезчестяване и блудничество с дете.

Сарафов благодари на проверяващите: „ Благодаря на целия екип от прокурори, проверяващи служители на реда, служители на реда от специфичните полицейски сили. Те поставиха денонощен труд и не са се прибирали по домовете си от 2 януари съвсем до сегашния миг. Всички сътрудници вложиха душа и сърце, с цел да може това ликвидиране да бъде както разкрито, по този начин и потвърдено. Този голям размер от процесуално-следствени дейности потвърждава по безспорен метод създателя на действието – Росен Ангелов ". От доказателствата е открито, че е работил самичък и не е имал съизвършител. Към момента към момента не е арестуван, сподели още Борислав Сарафов.

В хода на следствието са осъществени 16 огледа на местопроизшествия и претърсвания, както и 91 експертизи. Разпитани са 21 очевидци, някои от тях и пред арбитър, направени са и стотици разследващи беседи, регистрира Сарафов. Източник: Фокус, БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР