Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева. Кметът на Дупница Първан

...
Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева. Кметът на Дупница Първан
Коментари Харесай

Кметът на Дупница: Изчезналата Ивана е била тормозена от съучениците си

Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева. Кметът на Дупница Първан Дангов съобщи, че ще изиска писмени пояснения от директорката, психолога и класния началник на учебното заведение, в което учи момичето.
Прочетете още
Според думите му се е стигнало до изгубването на детето, тъй като „ някой не си е приключил работата ”.

„ Имам неофициална информация, че държанието на Ивана е било известно на всички. Най-малкото на класната ръководителка. Учениците са показали експанзия по отношение на нея, узнавайки за това държание. Знаете ли, какъв брой жестоки могат да бъдат децата, изключително в тази възраст? Ивана е била дете със заболяване ”, заяви Дангов пред Нова.

Той уточни, че умишлено предизвика диалог в обществото по случая. „ Провокирам го с всички последици, които може да има. И в случай че има виновност по веригата съм подготвен да кажа, че съм отговорен аз, с цел да няма отново акции от подобен вид ”, изрично съобщи кметът.

Дангов добави, че Ивана е със заболяване на душeвността, което е разпознато от доктор. „ Била е съветвана от психолог и психиатър. Но това е останало прикрито от обществото, родителите са го знаели. Късно са подали сигнала за изгубването ѝ ”.

Припомняме, че сигналът за изгубването на Ивана от Дупница бе получен късно в петък вечер.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР