Продължава драматичната ситуация след инцидента в Пирот.Владан Васич, кметът на

...
Продължава драматичната ситуация след инцидента в Пирот.Владан Васич, кметът на
Коментари Харесай

Кметът на Пирот с извънредна новина! Решението

Продължава трагичната обстановка след случая в Пирот.

Владан Васич, кметът на сръбския град Пирот, където е в действие изключително състояние след приключване на амоняк от извърнат вагон-цистерна, сподели, че има място за оптимизъм, като се има поради, че през вчерашния ден в индустриалната зона беше ситуирана още една мобилна станция за премерване на качеството на въздуха и сега към този момент са две, съобщи Българска телеграфна агенция.
-->
Той посочи, че жителите могат да ревизират качеството на въздуха и концентрацията на амоняк посредством уеб страницата pirot.kosava.net.

Що се отнася до качеството на водата, изключително в река Нишава, Васич съобщи, че съгласно снощните данни от Института за публично здраве се следи спад на концентрацията на амоняк в Бела Паланка, оповестява РТС.

Ако тези оптимистични прогнози продължат, чакам да отменим рекомендацията за затваряне на учебните заведения и от на следващия ден те да стартират с физическо наличие, както и трудовите организации да стартират работа, сподели Васич и добави, че изключителното състояние няма да бъде анулирано, до момента в който не бъде отхвърлен целият товар от релсите и околната среда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР