Продажбите на нови автомобили във Великобритания през януари са спаднали

...
Продажбите на нови автомобили във Великобритания през януари са спаднали
Коментари Харесай

Продажбите на автомобили във Великобритания се сринаха

Продажбите на нови коли във Англия през януари са спаднали с 39,5% на годишна база, съгласно Британското сдружение на производителите и търговците на коли (SMMT).
„ Общо 90 249 транспортни средства са регистрирани, защото автокъщите в цялата страна остават затворени, което е най-лошото начало на годината от 1970 година насам “, се споделя в отчета.
 Берлин вкара наложително носене на маски в автомобила Берлин вкара наложително носене на маски в автомобила
Управата на Берлин прегледа през днешния ден нови правила за прекъсване разпространяването на ковид в немската столица. В бъдеще всички спът...
Организацията отбелязва, че през януари се следи спад в продажбите както на бензинови, по този начин и на дизелови коли, надлежно с 62,1% и 50,6%.
" Но позитивното е търсенето на електрически транспортни средства, захранвани от акумулатори (BEV), което се е нараснало с 2 206 единици (54,4%) и те са заели 6,9% от пазара ", сподели SMMT.
Организацията показва, че промишлеността би трябвало да отвори порти допустимо най-скоро, незабавно щом е безвредно да го направи, с цел да отбрани работните места и да форсира прехода към коли с нулеви излъчвания.
От 4 януари в Англия е въведена национална блокировка, която към този момент е трета подред и е строга като първата. През последните седмици стана явно, че пикът на следващата вълна на е отминал, само че степента на заразяване остава висока. Правителството удължи карантината до 8 март. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР