Прочутият коледен базар в Мюнхен тази година ще се проведе

...
Прочутият коледен базар в Мюнхен тази година ще се проведе
Коментари Харесай

Прочутият Коледен базар в Мюнхен ще се проведе онлайн

Прочутият коледен базар в Мюнхен тази година ще се организира онлайн поради пандемията, оповестиха през днешния ден локалните управляващи, представени от ДПА.

Вместо да отпиват греяно вино и похапват вкуснотийки, до момента в който се разхождат през базара, жителите на баварската столица в този момент ще могат да посетят уеб страницата на града, с цел да поръчат обичаните храни и питиета и да им се любуват вкъщи.

На уеб страницата се оферират разнородни коледни артикули, в това число играчки за елха и други украси, захаросани бадеми, дарове и други. Греяното вино също е в листата, мака че въпреки всичко ще би трябвало да бъде затоплено у дома.

Мюнхен предлага и други типични коледни развлечения онлайн, да вземем за пример опция за групово пеене на коледни песни, което искащите ще могат да тестват от 1 декември.

Макар всичко това да не може да замести същинския базар, въпреки всичко е прекрасен жест на поддръжка за обичайното мюнхенско събитие и предлага познатия коледен дух за хората вкъщи, показва Клеменс Байгертнер от градската администрация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР