Прочутата бивша чешка биатлонистка Габриела Коукалова има проблеми в личния

...
Прочутата бивша чешка биатлонистка Габриела Коукалова има проблеми в личния
Коментари Харесай

Коукалова има проблеми в личния живот след биатлона

Прочутата някогашна чешка биатлонистка Габриела Коукалова има проблеми в персоналния живот след прекратяването на спортната кариера. Двукратната международна шампионка се отдръпна публично напролет на 2019 година, като преди този момент пропусна сезона и олимпиадата в Пьонгчанг през 2018-а.

След прекъсването на биатлона тя се включи интензивно в обществения живот на Чехия - стачкува против държавното управление, взе присъединяване в куп тв излъчвания, в това число и формата " Танцувай със звездите ". Именно там омъжената за бадминтониста Петер Кукал някогашна биатлонистка май среща новата си обич. Това е сътрудникът й в шоуто Мартин Прагър.

Той е професионален танцьор и очевидно е завъртял главата на Коукалова. Съпругът й не посещава нито един път шоуто като фен, а булевардните издания в Чехия наблюдават аферата й с танцьора. Любопитното е, че за последните 6 месеца Коукалова не е разгласила нито една фотография със брачна половинка си, само че за сметка на това има обилие от постове с танцьора. Всичко това поражда основателни догатки, че разводът наближава.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР