Прочетете повече от Sky News:Шефът на Бърза помощ се извинява,

...
Прочетете повече от Sky News:Шефът на Бърза помощ се извинява,
Коментари Харесай

Мъж, убит при нападение в Хартълпул, е обявен за разследване от полицията за борба с тероризма

Прочетете повече от Sky News: < br /> Шефът на Бърза помощ се извинява, откакто пациент, разгласен за „ мъртъв “, се разсънва

Тийнейджър умира, откакто кола се блъсна в хора, чакащи на автобусната спирка

На мястото на случая бяха оставени цветя в символ на респект към жертви.

Съсед, поискал да остане неизвестен, сподели, че парцел, където се счита, че е почнала офанзивата, е бил употребен за настаняване на търсещи леговище.

Той сподели на PA News организация: „ Всички тук знаят, че там живеят търсещи леговище. Винаги има хора, които идват и си отиват там. “

Ръководителят на полицията за битка с тероризма в Североизток, детектив основен суперинтендант Джеймс Дънкърли, сподели: „ Въпреки че нашите запитвания са към момента на доста ранен стадий, събитията към този случай доведоха до това полицията за битка с тероризма да поеме управлението за това следствие.

„ От следствията, подхванати до момента, няма доказателства, които да допускат, че е имало всяко друго лице, забъркано в нападението, и все още не търсим никой различен по отношение на случая.

„ Нашите най-дълбоки съболезнования към фамилията и приятелите на мъжа, погубен през вчерашния ден, и мислите ни са с индивида, който остава в болница. "

Заместник-началникът на полицията в Кливланд Виктория Фулър сподели, че нейните чиновници към момента оказват помощ в следствието.

Тя сподели, че " случаите на тази природа е доста рядка ", само че добави, че в общността се организират спомагателни патрули, с цел да се опитат да успокоят жителите.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР