Пробвайте да видите нещо позитивно във всяко едно нещо, призова

...
Пробвайте да видите нещо позитивно във всяко едно нещо, призова
Коментари Харесай

Финци отстрани най-позитивния участник от „Фермата“

Пробвайте да видите нещо положително във всяко едно нещо, прикани Влади на изпроводяк

Най-добронамереният и ухилен участник във „ Фермата “, литовецът Влад, напусна риалитито единствено две седмици преди финала.

Диетологът, който е фамозен като господин Морков, тъй като обожава зеленчука и подготвя кулинарни шедьоври с него, беше отхвърлен от хлебаря Финци. След тежка борба на Арената, чужденецът падна от ветерана с 5 на 10, написа.

Сблъсъкът започва кавалерски, само че приключи шумно и зрелищно. По-младият и чевръст Влад поведе в първите борби. Литовецът се отличи с прецизен мерник при стрелбата с пясъчни торбички, придвижи с лекост вино в маркуч по трасе с трудности и изкусно изпълни стомна с вода, качен върху платформа.

Финци, който преди няколко години стигна до финала на „ Фермата “ 2, обаче даде повече отговори на въпросите от Алманаха и се оказа непостижим в цепенето на пънове и коването на пирони с дребен чук.

В последната, пета борба, хлебарят майсторски развъртя брадвата и пръв разцепи дебела талпа, като по този начин завоюва дуела и регистрира втора победа на Арената в осмия сезон на „ Фермата “.

„ Пробвайте да видите нещо положително във всяко едно нещо… всичко зависи от нас “, прикани Влади на изпроводяк.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР