Проблемната премиера и на Battlefield 2042 продължава да тормози Electronic

...
Проблемната премиера и на Battlefield 2042 продължава да тормози Electronic
Коментари Харесай

ЕА уверяват, че имат дългосрочна стратегия за Battlefield 2042

Проблемната премиера и на Battlefield 2042 продължава да тормози Electronic Arts. Именно положението на играта, в което се появи докара до съществени земетресения в екипа, отговарящ за поредицата. В края на 2021 един от създателите на Respawn Entertainment, Винс Дзампела, беше, като индивидът, който ще дава отговор оттук-нататък за развиването на поредицата, откакто от тази му роля беше освободен генералният управител на DICE Оскар Габриелсон. Освен това, Battlefield няма да се създава от едно, а от голям брой студиа на ЕА, като акценти в създаването за бъдеще ще бъде вкарването на сюжет и повече истории, както и нещо, което ЕА назовават „свързана Battlefield вселена“.

По-рано тази седмица ЕА разгласява постоянния си финансов отчет за представянето на компанията в последните месеци. Любопитен факт в слайдовете, които бяха оповестени по време на срещата се явил един пропуск: този на Battlefield 2042, за което предава 24/7.

Когато представяли другите си активи, в частта за Battlefield, студиото показало представянето на V, само че не и на „2042“. Това не убягнало от вниманието на вложителите и един от тях попитал за този пропуск.

Изпълнителният шеф на компанията Андрю Уилсън изяснява и повода за това. „Имаме дълготрайна тактика тук“, показал Уилсън. „Това е една от най-великите поредици в промишлеността ни, построена от едни от най-страхотните екипи в същата тази промишленост. Очакванията ни са да продължим да растем и тя ще е в действителност значима част от нашия азбучник за доста, доста години напред“. Само че да се случи това, добавя Уилсън, компанията компанията е нужно да се увери, че са излезли на верния път във връзка с основното премеждие и основната игра (Battlefield 2042). За тази цел ЕА възнамерява да премисли процеса на разработка от нулата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР