Проблемите за Кубрат Пулев не стихват! След като лицензът му

...
Проблемите за Кубрат Пулев не стихват! След като лицензът му
Коментари Харесай

Румънецът Дину обжалва резултата от мача с Кобрата

Проблемите за Кубрат Пулев не стихват! След като лицензът му за щата Калифорния беше преустановен поради целувката към репортерката Джени Суши, българският боксьор може да загуби и успеха си на кръга преди случката.

Кобрата се боксира против румънеца Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния и победи с нокаут в седмия рунд в един от най-кървавите конфликти в кариерата си. Съперникът му обаче е отправил тъжба към Атлетическата комисия на Калифорния против резултата, оповестява ESPN.
Кървав трилър и победа с нокаут за Кубрат Пулев (ВИДЕО) Въпреки тежката аркада, Кобрата смъкна Богдан Дину в 7-ия рунд
Той твърди, че е получил непочтен удар в тила, който е повлиял на крайния излаз от срещата. По време на мача съдията Раул Кайс-младши дефинира дейностите на българина за неволни, даде време за възобновяване на Дину и наказателна точка за Кубрат. Малко по-късно Пулев нокаутира противника си, с цел да реализира 27-ата си победа на професионалния кръг.

Снимка: Instagram

" След дуела седнах с Дину и неговия екип и се свързахме с калифорнийската комисия, публично внесохме тъжба и изискахме чуване пред комисията на Калифорния ", разгласи промоутърът на Дину Грег Коен.

От Атлетическата комисия потвърдиха, че такава тъжба е импортирана и ще бъде прегледана на идващото съвещание в средата на май 2019 година

Тогава Пулев ще би трябвало да дава отговор за дейностите си и по отношение на репортерката Джени Суши. Той целуна журналистката след мача, а тя нае известната адвокатка Глория Олред и изиска лицензът на Пулев да бъде лишен от Световната боксова асоциация (WBA).

В отговор на изказванията ѝ, от щаба на българския боксьор разгласиха клип, на който се вижда по какъв начин репортерката, станала известна като Кралицата на голото суши, се забавлява на купона след успеха и изявлението.
Вижте какво прави Джени Суши на празненството на Пулеви (ВИДЕО) Първи фрагменти от купона след церемония вечерта, репортерката танцува в скута на другар на Кобрата
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР