Проблемите възникват от неправилното подреждане на мерките в сектор Земеделие

...
Проблемите възникват от неправилното подреждане на мерките в сектор Земеделие
Коментари Харесай

Животновъд : Мерките в сектор Земеделие са лобистки

Проблемите пораждат от неправилното нареждане на ограниченията в бранш " Земеделие " в Стратегическия проект. Той е изработен не в интерес на работещите хора, а лобистки, в интерес на някой съответен. Министър Вътев го знае. Това сподели по Народоосвободителна въстаническа армия ръководителят на Обединени български животновъди Бойко Синапов. 

" Лично не виждам какви ползи имам, като съм единствено фермер и браншовик. Големите фермери бяха ощетени от украинския импорт. Не бива да ощетяваме още веднъж животновъди и оранжерийни производители, не са получили и стотинка от помощта поради Украйна. Така че не желаят повече пари. Идеята беше от Министерство на земеделието да слязат при нас на митинга, само че зам.-министъра провокира ескалация. Ние постоянно сме подготвени за диалог и спор.

Министър Вътев продължава да споделя, че проблемите са нерешими, само че това не е по този начин. Отстояваме позициите си и споделяме проблемите си от месеци. Имахме спогодба да бъдат поправени грешките на служебния кабинет ", разяснява той.

По думите му България е изостанала доста по ограниченията, които би трябвало да усвояваме. " Управляващите не си признават позволените неточности. Убеден съм, че в случай че образуваме група и се срещнем с еврокомисаря, нещата ще се случат. Продължаваме да бъдем мачкани и заливани със сухи млека, палмови масла, замразени меса. Има огромно нарушаване ", съобщи Синапов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР