Проблемите на Уейн Рууни извън терена предизвикаха сериозен отзвук в

...
Проблемите на Уейн Рууни извън терена предизвикаха сериозен отзвук в
Коментари Харесай

Футболистите са по-склонни към извършване на престъпления от всички други спортисти

Проблемите на Уейн Рууни отвън терена провокираха сериозен отзив в Англия, откакто имаха огромни последици върху нападателя. Рекордьорът по голове за Трите лъва беше санкциониран от клубния си отбор " Евертън ", а за похлупак бракът му е пред разпад. Това принуди психолози да създадат особено проучване в Англия.

То демонстрира, че 52% от закононарушенията, осъществени от спортисти са дело на футболисти. " Сън " разгласява проучването, което потвърждава, че точно футболистите са най-проблемните измежду спортните звезди във Англия.

Уейн Рууни, който беше заловен да кара в нетрезво положение и за похлупак беше с компаньонка, надалеч не е единствения, който се забърква в сходни проблеми. Данните на психолозите демонстрират, че 23% от всички закононарушения, осъществени от играчи стават зад кормилото.

Основно те са шофиране в нетрезво положение или занемаряване на ограничавания за скоростта.

Другите случаи, в които водачеството се държи от футболистите са половите закононарушения. Казусът с някогашния британски национал Адам Джонсън раздруса Острова, откакто крилото получи ефикасна присъда за склоняване на малолетно момиче към секс.

В други две категории футболистите не са на първите места. Това са нападенията – 83% от тях осъществени от състезатели по дартс, както и финансовите измами. При тях първото място се държи от крикетърите.

Цифри
* 52% от спортните звезди, наказани за закононарушения са футболисти.
* Общо 9% от всички спортисти, които са уличени в обири са футболисти.
* 21% от половите закононарушения са осъществени от футболисти.
* Само 6% са футболистите измежду всичи спортисти, хванати с дрога.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР