Проблеми с хакерска атака отложиха с близо десетина дни гласуването

...
Проблеми с хакерска атака отложиха с близо десетина дни гласуването
Коментари Харесай

Хакерски проблеми забавиха гласуването на 100% Power Мача на звездите

Проблеми с хакерска офанзива отложиха с близо десетина дни гласуването за избор на играчи в 100% Power Мача на звездите от календара на Националната баскетболна лига, който ще се състои на 22 април в Арена "Ботевград ", оповестиха уредниците.

Буквално часове преди вотът да тръгне в интернет страницата www.allstar.bg, настъпи пробил в сигурността на анкетата.

За да се преодолее слабостта в сигурността, уредниците отложиха старта на гласуването за 14 март.

Продължителността му ще бъде тъкмо 10 дни, като директно след края му ще бъдат оповестени и резултатите. Изборът, който почитателите вършат е за 20 играчи - по 10 българи и чужденци, които ще бъдат разпределени в двата тима.

Останалите 4 състезатели ще бъдат квота на треньорите и уредниците от "СпортЛаб ", Национална баскетболна лига и Българска Федерация Баскетбол. "Извиняваме се на най-нетърпеливите почитатели, че не успяхме да спазим първичния период за старт на вота, само че предпочетохме да не си вършим опити. Едно опорочено гласоподаване щеше да е доста по-лошо за събитието от забавянето във времето. До датата на 100% Power Мача на звездите има съвсем месец и половина, тъй че няма да имаме проблем да създадем сполучлива акция ", разяснява Стефан Августинов - учредителен шеф на надпреварата.

По решение на уредниците, в листата за гласоподаване са включени и новите имена в тимовете - някогашният капитан на националния тим Филип Виденов, както и новите чужденци на Левски Лукойл и Берое.

Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде проведено от "СпортЛаб " ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР