Проблемът в БСП е, че даже Корнелия Нинова не взима

...
Проблемът в БСП е, че даже Корнелия Нинова не взима
Коментари Харесай

Станислав Владимиров: Нинова вече не взима решения в БСП

Проблемът в Българска социалистическа партия е, че дори Корнелия Нинова не взима към този момент решения. Друг е този, който кадрува, съобщи по кметът на Перник Станислав Владимиров, който е член на социалистическата партия. От думите му стана ясно, че засяга Калоян Методиев.

" Онзи хубавец, който го уволниха от президентството за несръчност - това е индивидът, който сега и кадрува, и е наставник в нашата партия, и е представител на нашата партия. Дори Корнелия Нинова към този момент не взима решения и тук въпросът е каква е зависимостта на Корнелия Нинова от въпросния господин. Защото аз този човек, с изключение на да сее ненавист, друго не съм видял от него ", сподели Владимиров.

Той посочи, че преди няколко месеца е напуснал Националният съвет на Българска социалистическа партия вследствие на дълго премисляно решение.

" Напуснах Националния съвет на Българска социалистическа партия, тъй като този орган от дълго време не действа - събира се рядко, на автограф се отстраняват неуместните, а когато се събира в редките си случаи, то е, с цел да избавя Корнелия Нинова ", сподели Владимиров.

Според него Българска социалистическа партия е извлякла повече негативи от присъединяване си в кабинета Петков и се е отдалечила от понятието за съвременна лява партия.

" Когато задачите са ниски, подобен избирателен резултат може и да е добър. Отдавна няма, за жалост, червени райони. Имахме обичайни - Видин, Ямбол, Кюстендил, Враца, само че това към този момент е в предишното. Българска социалистическа партия доста от дълго време се отдалечи от съвременна лява партия - нито има нещо съвременно, нито модерно, а все по-рядко и ляво ", аргументира се кметът на Перник.

Владимиров съобщи, че ще се кандидатира за втори мандат отпред на града от Българска социалистическа партия, в случай че управлението на партията не реши друго.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР