Wells Fargo казва, че проблемът с липсващите депозити е разрешен

...
Проблемът с Wells Fargo, който накара директните депозити на някои
Коментари Харесай

Проблемът с Wells Fargo, който накара директните депозити на някои клиенти да изчезнат от банковите им сметки, приключи, съобщиха от банката в събота.

„Всички сметки са разрешени и показват точни салда и транзакции“, каза говорителят на Wells Fargo Ейми Бонитатибус в изявление за CNN. „Искрено се извиняваме за причиненото неудобство.“

Проблемът започна в четвъртък, когато вълна от клиенти на Wells Fargo се оплакаха в социалните медии, че не могат да получат достъп до парите, които са депозирали в банката.

Човек, запознат с въпроса, каза на CNN, че проблемът е причинен от изолиран технически проблем и изобщо не е свързан с инцидент с киберсигурността.

Не е ясно колко клиенти са били засегнати от проблема. Wells Fargo каза, че само "ограничен брой" клиенти не са могли да видят скорошни транзакции с чекови депозити.

Още през март Wells Fargo съобщи за същия проблем, че директните депозити на някои клиенти не се показват, според доклад на NBC News.

Ако клиентите забележат липсващи средства от акаунт в Wells Fargo или друга банкова сметка, те трябва да се свържат директно с банката, според Службата на контролера на валутата на САЩ.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР