Проблемът с въздуха изисква политическа смелост, а аз не виждам

...
Проблемът с въздуха изисква политическа смелост, а аз не виждам
Коментари Харесай

Борис Бонев: Проблемът с мръсния въздух изисква политическа смелост

Проблемът с въздуха изисква политическа храброст, а аз не виждам такава в управлението на Общината сега, сподели в студиото на " Още от деня " столичният общински консултант Борис Бонев.

По думите му от 3 години слушаме едни и същи ограничения да се повтарят като средство за решение на казуса с мръсния въздух, само че тази тематика продължава да бъде все по този начин настояща и въздухът продължава да бъде все по този начин нечист, което демонстрира, че явно ограниченията, които Столичната община одобри преди няколко години, не дават упования резултат и критериите, които са заложени в тази стратегия за качество на атмосферния въздух, са такива, че на процедура те в никакъв случай не биха били достигнати, с цел да влязат в действие тези ограничения.
Борис Бонев, столичен общински консултант: Това значи, че е нужна цялостна проверка освен на програмата, само че и на критериите по кое време някоя мярка влиза в действие.
Според Бонев това, което прави Столичната община сега по проблема " Мръсен въздух ", е безспорен неуспех.

Общинският консултант изрази вяра, че " Софийска вода " ще показа явен проект и доклад какво е свършила за тази година и на какви учредения желае повишение на цената на водата.

По думите му има проблеми с метода, по който действа системата на " Софийска вода " и е обикновено хората да са недоволни. Така че аз персонално ще чакам да има доста подробна аргументация и доста точна аргументация за всяко едно процентче от поисканите 7% нарастване, сподели Бонев.
Борис Бонев, столичен обшински консултант: Мисля, че бихме могли да извикаме представители на " Софийска вода ", които да дадат пояснение и да създадат презентация за това за какво желаят това нарастване на водата и поемам уговорката още на следващия ден на сесията на Общинския съвет да се интересувам каква е процедурата и да желая това нещо да се случи.
Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР