Проблемът с мигрантската криза е комплексен и е от години.

...
Проблемът с мигрантската криза е комплексен и е от години.
Коментари Харесай

Лидерът на ,,Български възход“ изненада с кои водят преговори: Говорим за общи избирателни листи

Проблемът с мигрантската рецесия е сложен и е от години. Става дума за качеството на преградното оборудване и оборудването му, за окомплектоването на персоналния състав, за кадровите промени, логистичната поддръжка. Аз не виждам да се търси сложно решение на този проблем. Това сподели ген. Стефан Янев, водач на „ Български напредък “, в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.
Той уточни, че е належащо да има работещ парламент, който да предприеме и нужните промени. Важно е да се направи бездънен разбор, добави политикът.
Янев разяснява взаимоотношението сред българските гранични управляващи и Фронтекс. Генералът акцентира, че армията може да подкрепя гранична полицията, само че не може да свърши работата на полицията. „ Предполагам, че има положително съдействие с Фронтекс “, добави той. Янев е на мнение, че в случай че става дума за съоръжение на границата, тогава е редно Европа да отдели средства.
Янев разяснява и дискутираната тематика за взаимно явяване на „ Български напредък “ с Вътрешна македонска революционна организация на изборите. Той изясни, че през тази седмица ще проведат срещи и диалози с партии, които са отворени за разговор.
„ Коалиция сигурно няма да има. Ние се явяваме независимо на изборите. В момента диалози водим с Вътрешна македонска революционна организация и други обединения за взаимно присъединяване в изборите. Това значи, че бихме могли да създадем взаимни листи, да имаме присъединяване в общи политики, цели, които да се пазят от бъдеща парламентарна група. Все още не са взети такива решения, които да бъдат оповестени публично “, сподели Янев.
Ген. Янев разяснява и листата „ Магнитски “. Той не счита, че въпросът ще се отрази на изборите. По негови думи през последните две години в политическото пространство разговорът сред партиите се води през скандал. „ Още един скандал повече или по-малко не трансформира генералната картина “, добави политикът.
По негови думи промените в обществото изискват положително схващане на това по какъв начин действат системите.
„ Бихме подкрепили смислена правосъдна промяна, която търси равнопоставеност на частите на правосъдната система, при опазване на тяхната самостоятелност и взаимоотношение с другите управляващи “, съобщи Янев.
По отношение на приемането на еврото, въпросът е дали България е подготвена, счита той. По негови думи, в случай че има устойчиво държавно управление страната ни ще е подготвена за 2024 година
Янев приключи с целите на „ Български напредък “ за изборите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР