Проблемът с мигрантската криза е комплексен и е от години.

...
Проблемът с мигрантската криза е комплексен и е от години.
Коментари Харесай

Стефан Янев: Проблемът с мигрантската криза е комплексен и е от години

" Проблемът с мигрантската рецесия е сложен и е от години. Става дума за качеството на преградното оборудване и оборудването му, за окомплектоването на персоналния състав, за кадровите промени, логистичната поддръжка. Аз не виждам да се търси сложно решение на този проблем ", сподели Стефан Янев, водач на " Български напредък " (БВ) в ефира на Nova News.

Той уточни, че е належащо да има работещ парламент, който да предприеме и нужните промени. Важно е да се направи бездънен разбор, добави политикът.

Янев разяснява и дискутираната тематика за взаимно явяване на БВ с Вътрешна македонска революционна организация на изборите. Той изясни, че през тази седмица ще проведат срещи и диалози с партии, които са отворени за разговор.

„ Коалиция сигурно няма да има. Ние се явяваме независимо на изборите. В момента диалози водим с Вътрешна македонска революционна организация и други обединения за взаимно присъединяване в изборите. Това значи, че бихме могли да създадем взаимни листи, да имаме присъединяване в общи политики, цели, които да се пазят от бъдеща парламентарна група. Все още не са взети такива решения, които да бъдат оповестени публично “, съобщи Янев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР