Положих всички усилия да не се отива на избори. Колкото

...
Положих всички усилия да не се отива на избори. Колкото
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Положих всички усилия да не се отива на избори

Положих всички старания да не се отива на избори. Колкото и неприятно да беше, това даваше най-малко извън някаква непоклатимост на България. Упреците ги одобрявах, понасях и знаех, че това е вярно. И животът го потвърди. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при разкриване на предизборната акция на партията в Стара Загора. 

„ Явно е, че през тези към този момент над 3 година се е натрупала доста засегнатост в редиците на ГЕРБ. След този най-велик за мен празник и, Христос Воскресе, би трябвало да се опитаме да бъдем по-добри, по-толерантни. Защото това е една от полезностите на българския народ “, добави Борисов.

„ Тези дни се чудя за какво в действителност те счупиха държавното управление? Защото доводите, които извеждат на напред във времето не са истина. „ Или са знаели, че са затънали в корупция и това ще ги потопи доста надолу и са побързали да избягат. Защото като върнахме записите от техните национални препоръки целият този сюжет за тези 11 месеца беше изговорен вътре ясно и тъкмо. Сиреч те от самото начало са се движили по този проект. Дори, когато Мария записва листата, ние написахме, тъй като това щеше да е краят, никакъв късмет за по-нататъшни договаряния, тя написа техните министри, с цел да избави договарянията, не с цел да обиди някого. А вечерта излезе Асен Василев и я назова „ лице на мафията “ – нещо, което обиди целия свят. В договарянията по-късно аз направих всички отстъпки. Дори си крещяхме за това, че отстъпих енергетиката и защитата. Петков тогава споделяше, че Тагарев е знамето, а в този момент го няма в листите. Сиреч те са ни водили към края на държавното управление, само че единствено и единствено да излезе, че ние сме отговорни “, изясни Борисов.

Росен Желязков добре сподели, че това са изборите, съобщи водачът на ГЕРБ. „ Трябва да имаме отчетлива разлика, с цел да можем да наложим нашата стратегия и да излезем от безвремието. Дори техните най-горещи фенове не могат да отрекат, че в действителност  през тези три години нищо не се случи. Дори гордостта ни – новата Конституция, претърпява цялостен провал. “

Повече народът не може да ни понася да вършим избори. И аз се надявам изборната интензивност за локалния парламент да дефинира кои има право да води, кой има право да постанова обединения, кой има право да взима решения, съобщи Борисов.

За нашите европейски депутати – може би забелязвате, че са същите, тъй като виждате, че имаме десетки хора, които са положителни, може и по-добри да са, само че оценката ми за евродепутатите е отлична, както и оценката ми за престоя на Мария Габриел в това държавно управление, безапелационен е водачът на ГЕРБ.

ГЕРБ има заплашителен екип, страшни експерти, до последните редове всеки може да излезе начело, да приказва и да каже каквото мисли, съобщи Борисов. „ Желая на изборите еднообразно съществено да се отнесете и към европейските избори, тъй като мъчно ще се сформират болшинствата в Европейския парламент. Моля Ви,  отговорно и за едните, и за другите избори. 22 мисля, че е положително число “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР