Проблемът с дезинформацията в интернет стана особено наболял по време

...
Проблемът с дезинформацията в интернет стана особено наболял по време
Коментари Харесай

Какво ново ще предлага YouTube

Проблемът с дезинформацията в интернет стана изключително наболял по време на пандемията, като през последните години се появиха редица платформи за инспекция на обстоятелства и вести.
 YouTube и възбраната за прилагане на AdBlocker в платформата
Край на AdBlocker в YouTube

Доста тъжна новина

Регулаторните органи по света също започнаха разнообразни начинания за ограничение на разпространяването на погрешна информация в интернет, само че напъните идват най-вече от частни организации.

В близко бъдеще YouTube ще се причисли към всеобщите старания за даване на достоверни вести, като тази седмица видео платформата разгласи, че вкарва нова страница с видео вести.
 Снимка 638463

Цялото наличие на тази страница е извлечено от " авторитетни източници ", които могат да включват Shorts, подкасти и стриймове.

За да стартираме да гледаме вести, би трябвало просто да отворим специфичната страница и да щракнем върху видеоклип, означен с икона на вестник.

YouTube разгласи, че новата функционалност се популяризира на талази в към 40 страни, като първо ще е налична за мобилното приложение, а по-късно и за уеб версията на платформата.
 Снимка 638464

В допълнение към новинарската страница, YouTube започва и нова стратегия в Shorts за вести, която би трябвало да " укрепи опциите на новинарските организации за видео в къса форма посредством финансови безплатни средства и профилирана поддръжка ".

Проектът стартира с 20 организации в 10 страни и първична инвестиция от 1.6 милиона $.
 YouTube и по какъв брой реклами на видео пуска платформата
YouTube стартира да ни залива с реклами

По 10 реклами на пауза

YouTube споделя, че участниците ще бъдат определени въз основа на " мощно дълготрайно видео наличие " в платформата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР