Проблемът е статукво и борба срещу него. Тоест борба срещу

...
Проблемът е статукво и борба срещу него. Тоест борба срещу
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Слави Трифонов и неговата формация са на ход

 Проблемът е статукво и битка против него. Тоест битка против корупцията. Трябва да се махне корумпираната борисова страна.  и неговата групировка са на ход. Това сподели съпредседателят на " Демократична България “ ген. Атанас Атанасов по БТВ.

Демократична България е стабилен индивид. За 4 години, каквото сме споделили, сме го изпълнили. С Движение за права и свободи не се виждам във властта. На първо място Демократична България ще се борим да се възвърне парламентарната република.  Ние не можем да изгоним Българска социалистическа партия от Народно събрание. Но няма да подкрепим държавно управление с Българска социалистическа партия.

Предното държавно управление претъпя цялостен неуспех с РСМ.  Не желая да разясня Вътрешна македонска революционна организация и техни представители. Техните патриотарски възгласи замъглиха, че техен съмишленик го проверяват за продажба на българско поданство. Не помня дали тях ги интересува този бизнес.

Незабавни договаряния със суверена на РСМ. Имаме предпочитание РСМ да бъде приобщена при спазване на националния ни интерес. Трябваше да се реши този проблем. Ние нямаме жп и авиовръзка с тази страна. Нямаме търговски връзки.

Това е първото ми тв изявление и виждам, за жалост, че ще е малко. Имаме 27 народни представители. Демократична България е резистентен и пореден политически индивид. Първата и втората политическа мощ не споделят нищо. ГЕРБ нямат късмет да сформират държавно управление, тъй като са изолирани поради корупцията и безобразието. и неговата групировка са на ход. Ако ни поканят на договаряния, можем да обсъдим по какъв начин да се образува болшинство и държавно управление, които да в профил ГЕРБ от власт. Това е наш приоритет.

Сега се борят две трендове. Едната е да се сформира държавно управление, другата е да се върви на предварителни избори. Не зная коя от тези трендове ще завоюва. Може да изберем едно държавно управление с 240 гласа като нищо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР