Проблем би било, ако Планът за възстановяване бъде оставен дълго

...
Проблем би било, ако Планът за възстановяване бъде оставен дълго
Коментари Харесай

Борислав Сандов предупреди за капан, който вещае икономическа криза

Проблем би било, в случай че Планът за възобновяване бъде оставен дълго време да отстоява с оправданието, че е честен дълг на това държавно управление да не внесе финалната му версия, счита депутатът от " Демократична България "  . По този метод ще се забавят и оперативните стратегии, а този проект е демаркационна линия, което значи, че не може да има подкрепяне от оперативните стратегии по въпроси и тематики, които са в проекта, разясни той. Като нямаме импортирана крайна версия на проекта, не могат да тръгнат и оперативните стратегии и биват блокирани, е тезата му. " Това е капан, който може да въвлече страната в икономическа рецесия в идващите няколко месеца ", сподели той в коментар за.
Най-големият риск, съгласно него, е българското държавно управление да не се съгласи с предписанията, дадени от Европейска комисия и предложенията на българските заинтригувани страни.
 Борислав Сандов: Борисов трансформира политиката в шоу и закономерно шоумен влиза в политиката Борислав Сандов: Борисов трансформира политиката в шоу и закономерно шоумен влиза в политиката
" Борисов е този, който направи политиката да бъде като шоу. И напълно обикновено и съответно се получи противоположната страна на монетата - чове...
" Проблем ще е, в случай че е почнало разплащане по избрани планове, които не би трябвало да бъдат част от Националния проект за възобновяване и резистентност, като да вземем за пример „ Напоителни системи “, за които българският проект планува към 800 милиона лв. и не по метод, по който те фактически да окажат позитивно влияние на акомодацията към климатичните условия на българското селско стопанство ", уточни още Сандов.
Депутатът означи още, че би било проблем, в случай че страната не успее посредством Плана за възобновяване да ангажира и притегли задоволително сериозен частен капитал. " Защото тогава това биха били едни пари, наляти в една каца, която знаем, че неведнъж се оказва пробита от корупционни схеми ", означи той.
Ревизия на Плана би трябвало да се направи към последната му версия, само че първо тя би трябвало да бъде показана, безапелационен е Сандов. Третата версия на Плана към момента не е обществена, акцентира той и настоя: " Трябва да забележим дали дава отговор на европейските условия, дали е съобразена с публичните съвещания, които бяха направени по тематиката и дали дава отговор на ползите на българската страна ".
Ако приказваме за проверка, то тя не би следвало да бъде голяма и трагична, само че въпреки всичко би следвало да усъвършенства Плана и да го направи подобаващ за утвърждение от Европейска комисия и страните-членки на Европейски Съюз, добави Сандов. Според него, Планът би трябвало да претърпи промени, които са нужни от позиция на европейските регламенти, публичните упования и законността и да бъде въпреки всичко импортиран задоволително в точния момент към 30 април, с цел да може да даде глътка въздух за българската стопанска система и българските жители.
 Борислав Сандов: Разбрахме по какъв начин братът на Пепи Еврото смачка инспекцията за Пирин Борислав Сандов: Разбрахме по какъв начин братът на Пепи Еврото смачка инспекцията за Пирин
Разбрахме кой смачка инспекцията за Пирин и по какъв начин се случват тези неща в България. Това сподели съпредседателят на Демократична България Бори...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР